• Goedenachtrust begint bij SimTex
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 u - 17.00 u & zaterdag/zondag 12.00 u / 16.00 u
  • Goedenachtrust begint bij SimTex
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 u - 17.00 u & zaterdag/zondag 12.00 u / 16.00 u
HR40 Matras 14 CM hoog

HR40 Matras 14 CM hoog

Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

De hoge kwaliteit koudschuim (HR40), is ademend, vochtregulerend, veerkrachtig en heeft een lange levensduur.

De koudschuim kern: In deze matras bevindt zich een zeer goede kwaliteit koudschuim met een dichtheid van 40 kg/m3. Dit betekent dat het schuim goede ondersteuning biedt en duurzaam is. Doordat ons koudschuim 100% opencellig is kan lucht ongehinderd door het schuim stromen, waardoor warmte en vocht eenvoudig wordt afgevoerd. Hierdoor blijft de matras koel en droog.


HR40 koudschuim is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en het is een zeer hygiënisch materiaal. Het ventileert goed, neemt vocht uitstekend op en er kan geen schimmel op groeien.
Deze eigenschappen maken koudschuim HR40 het ideale product voor gebruik in bijvoorbeeld bankstellen, schuimrubber voor zitkussens en rugkussens.


‘HR’ in de productnaam staat voor 'high resilience', dit geeft aan dat dit schuimrubber een hoge veerkracht heeft. Het getal '40' staat voor het 'soortelijke gewicht', afgekort 'SG40'.
Dit betekent dat een kubieke meter van dit schuim, 40 kilogram weegt. Een hoger soortelijk gewicht, betekent een hogere veerkracht.
Door de hoge veerkracht van HR40 koudschuim, is het erg comfortabel en duurzaam.


Het is ook mogelijk om een HR40 matras op maat te maken, daarvoor moet u contact met ons opnemen via de balk "Matras op maat" of via "Contact".